Hvordan virker FDM bilagent?

Er du usikker på hvordan det fungerer? Vi har lavet en video der forklarer det for dig. 

 

 

Hvad koster det?

MED FDM medlemskab: 99kr

UDEN FDM medlemskab: 129kr. 

 

Sådan sælger du gennem FDM bilagent

At sælge sin bil er et større arbejde, som kan være forbundet med usikkerhed og utryghed. FDM bilagent er en service, som hjælper dig igennem processen nemt og trygt. På bare 2 dage vurderes din bil af danske bilforhandlere på en bilauktion. Vælger du at tage imod tilbuddet, gennemgår FDM din bil og sørger for overlevering til køber.

Her kan du se læse mere om hvordan du gør.

 

Sådan gør du –trin for trin

Start med at få en hurtig og gratis vurdering af din bil. Så ved du, hvilket prisleje du kan forvente.

Næste skridt er at indhente et konkret tilbud på bilen. FDM bilagent har et netværk af 4.000 danske bilforhandlere, som via en bilauktion byder på din bil.
Men først har FDM bilagent behov for lidt flere detaljer om din bil. Det tager ca. 15 minutter at beskrive og vedhæfte billeder af din bil. 

 

Trin 1: Indtast detaljer om bilen

Hvis du vil sælge din bil via FDM bilagent, skal du først indtaste din bils data samt uploade 6 billeder af din bil. Bedste billeder er venstre for, front, begge sider, højre bag og interiør, samt billeder af eventuelle skader. Med disse data får vi et godt billede af standen af ​​din bil.

Gode tips:

  • Tag helst billeder af bilen i dagslys
  • Sørg for at der ikke er for kraftigt modlys
  • Registreringsnummer og kilometertal skal være helt tydelige
  • Hele bilen skal vises på billederne
  • Tydelige billeder af eventuelle skader giver den bedste mulighed for at vurdere prisen
  • Tag billeder af alle skader

 

Trin 2: Du vil modtage et tilbud fra FDM bilagent

Når vi har modtaget din betaling giver vi indenfor 2 arbejdsdage et bud på din bil. Den oplyste pris er gældende i 48 timer. Tilbuddet gives af en dansk forhandler. Dette er en garanteret pris, som du kan opnå ved salg gennem FDM bilagent, hvis din beskrivelse svarer til bilens stand. Prisen er fratrukket et salær på 2% eller minimum kr. 1.900. Selvfølgelig er du ikke forpligtet til at gøre brug af tilbuddet.

 

Trin 3: Aflevere din bil

Hvis du accepterer den garanterede pris, skal din bil afleveres og tjekkes hos et af de 6 FDM test og bilsyns afleveringssteder indenfor 5 hverdage. FDM test & bilsyn gennemgår bilen for dig, så det sikres, at bilens stand matcher beskrivelsen. 
Efter accepten af prisen, skal du booke en tid hos FDM online, via det fremsendte link.

 

Trin 4: Din bil er solgt trygt og nemt

Efter afleveringen af din bil hos FDM test & bilsyn, vil du få en slutseddel. Umiddelbart herefter afmelder FDM A/S din bil. Den garanterede pris for din bil, vil du modtage 2 dage efter overleveringen af bilen.