Cookies

Her kan du læse FDM bilagents cookiepolitik
 

 1.  Cookies

Formålet med brugen af cookies på FDM bilagent er at foretage trafikmåling, annonceafvikling, adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering og teknisk funktionalitet.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Her benyttes dog en logincookie, der gemmer dit brugernavn og adgangskode, så du er logget ind, næste gang du besøger FDM bilagent. Hvis du ikke ønsker dette, skal du bare logge ud inden du forlader FDM bilagent sitet.

FDM bilagent anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 2.  Brug af personoplysninger

FDM bilagent videregiver aldrig personoplysninger til en tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller køb. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af FDM bilagenten. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter og ydelser.

 

3.  Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter ca. 23 dage, men de fornyes efter hvert besøg. Dette gælder dog ikke den cookie, der gemmes i vores system, der benyttes ved login. Denne gemmes permanent i din browser indtil den bliver slettet manuelt af dig.

 

4.  Sletning af cookies

Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

5.  Blokering af cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

6.  Trafikmåling

For at kunne måle trafikken på FDM bilagent siden benyttes der cookies fra Google Analytics.

 

7.  Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos FDM bilagent, skal du rette henvendelse til FDM bilagent på fdmbilagent@fdm.dk eller telefon 70 13 30 40. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

8.  Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. FDM bilagent lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i FDM bilagents behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på www.bilagent.fdm.dk. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.